Arrangementer

Home/Arrangementer
Arrangementer 2018-04-28T13:20:14+00:00
Fredag den 4. maj 2018 kl.19.30
Øjeblikkets toner : Improvisationskoncert med Ensemble Midtvest 
Vestervig-Agger aktivitetscenter, Vestervig

De fleste vil tænke på jazzmusikere og jamsessions, når man hører ordet improvisation, men der er faktisk også klassiske musikere, som improviserer. Det gælder ikke bare solisters kadencer, men der er også klassiske musikere, ja hele klassiske orkestre, som går hele vejen og skaber musikken i øjeblikket, i det øjeblik de er på scenen og bliver sine egne komponister.

Det gælder et af de fremmeste danske kammerorkestre, Ensemble Midtvest, som har gjort improvisation til en af sine specialiteter og virkelig taget “cross-over musikalske genrer” på alvor. Fra 2007 til 2017 har pianisten Carsten Dahl stået i spidsen for dette udviklingsarbejde i fri improvisation og senere i samarbejde med den britiske cellist Matthew Barley.

Det kan man opleve med egne øjne og ører, når Spillestedet Thy sammen med Thy Centre for Musical Arts inviterer til koncert med Ensemble Midtvest gæster Vestervig fredag den 4. maj kl. 19.30 i Vestervig-Agger Aktivitetscenters multisal.

Billet: 150 kr. inkl. kaffe og kage, ved døren eller på spillestedetthy.dk eller ticketmaster.dk.
Arrangeret i samarbejde med Spillestedet Thy

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Fredag d. 14. sept. 2018 kl. 21.20:
Lyskoncert-event i Vestervig kirke kl. 21.30
 
Bjørn Andor Drage, Norge, fremfører uropførelse af orgelværk inspireret af middelalder-tema. Der indgår sang v. Marianne G. Nielsen
 
Musikken ledsages af stort holografisk show med laser v. lyskunstner Lars Egegaard Sørensen.
 
Entré